Hirdetés

6 éves GPU-t dobott piacra az ASUS, de jó okkal



|

Egyslotos és passzív hűtésű az ASUS új GeForce GT 710-es kártyája, amelyet üzleti felhasználásra szán a gyártó.

Hirdetés

Az ASUS csendben mutatta be az egyik legújabb grafikus vezérlőjét, amely egyenesen négy monitor kezelésével birkózik meg. Eddig jól hangzik, a kártyát mégsem gamereknek találták ki. Az ASUS ugyanis egy 6 éves GPU-t támasztott most fel a GT710-4H-SL-2GD5 modellben, és üzleti felhasználásra szánja a terméket. A cél az, hogy csendes környezetben lehessen többmonitoros rendszereket használni, aminek feltétele persze az hogy a végzett munka ne legyen túlságosan erőforrás-igényes. 

Hirdetés

A kártya egy PCIe 2.0 x1 portba illeszkedik, passzív hűtéssel dolgozik, így nem kell számítani arra sem, hogy valaha tönkremegy a hűtőventilátor. Így pedig a hosszú távú fenntartás is probléma- és költségmentesebb. 

A 6 éves GT 710-es videokártyára 2 GB GDDR5-ös memóriát építettek, támogatja a 4K-s felbontást, négy HDMI portja van. Sajnos a képfrissítés csak 30 Hz lehet, ha kettőnél több monitort dolgoztat egyszerre. Ideális megoldás lehet nagyformátumú kijelzőkhöz, tőzsdei munkaállomásokhoz, videós falakhoz, hirdetőtáblákhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.