Hirdetés

Comet Lake processzort hozott az ASUS új mini PC-je



|

Kompakt mini PC-t villantott az ASUS, a PN62 processzorára pedig külön érdemes figyelni.

Hirdetés

Az ASUS legújabb mini PC-je egy mindössze 115 x 115 x 49 milliméteres apróság, a PN62 lett, amelybe méretei ellenére akár 6-magos Intel Core i7-10710U processzort is elfér. A Comet Lake CPU mellé maximum 64 GB RAM-ot lehet beépíteni, magát a gépet pedig az üzleti szektorban, irodába ajánlja a gyártó, csendes környezetbe, alacsony fogyasztással. Mindezek miatt ugyanakkor HTPC-ként is megállja a helyét a PN62. 

Hirdetés

A gépben van egy M.2 slot SSD-nek és egy 2,5 hüvelykes meghajtóhely is. Két DDR4-2666-os memóriamodul fér az apró házba, aminek a hűtése kevesebb mint 38 dBA zajt generál teljes terhelés alatt is. 

A WiFi 6 és a Bluetooth 5 támogatása mellett akad gigabites Ethernet port, HDMI, két USB-C és három USB-A port, valamint jackcsatlakozó. Opcionálisan Thunderbolt 3, DisplayPort, VGA, COM és extra Ethernet csatlakozó is kérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.