Hirdetés

Így néz ki az ASUS ProArt Z490 Creator 10G alaplap



|

Tartalomgyártókat, mérnököket és professzionális felhasználókat céloz majd az alaplap, amely dizájn terén visszafogott, de minden más téren erős.

Hirdetés

Az ASUS nemrég villantotta meg egy kedvcsináló formájában, hogy milyen alaplapokkal készül a közeljövőben. Így derült fény arra is, hogy új alaplappal bővül a ProArt termékcsalád is. A ProArt termékeket az ASUS főként a tartalomgyártóknak, a mérnököknek és a professzionális felhasználóknak szánja, és eddig olyan eszközök jelentek meg ezen a néven, mint a kifejezetten erős StudioBook laptop-sorozat, a ProArt Station asztali PC-k, valamint a Smart HDR technológiára épülő ProArt Display monitorok.

Hirdetés

A VideoCardz jóvoltából érkeztek meg az első képek az új alaplapról: ez lesz a ProArt Z490 Creator 10G. A gamertermékekre jellemző kinézetet hanyagolta a gyártó, ezúttal visszafogott dizájn jellemzi a prémium alaplapot, ami akár munkaállomásokba is megfelelő lehet. 

A teljesítmény fokozása érdekében hűtőborda kerül az új modellen a CPU VRM terület mellett a három M.2-es slothoz is. Lesz az alaplapon 1 GbE / 2.5 GbE beépített Ethernet csatoló, de egy csomagban lévő kiegészítő kártyával a 10 GbE is elérhető, innen az alaplap megnevezésének vége. Az újdonság négy USB 3.2 portot is hoz, ezek fele C-típusú. Ezeken kívül egy pár DisplayPort és HDMI csatlakozó is lesz rajta. Árról és megjelenési dátumról viszont még nincs hír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.