Hirdetés

Jön a fehér GeForce RTX 2080 Super



|

Ha a gamer géped belsejében a letisztultság fontos, vagy valamilyen havas modot építesz, jól jöhet az ASUS új grafikus vezérlője.

Hirdetés

Mostanában kezd divat lenni a fehér színű PC és sokféle hardvert is kiadnak ebben a "színben", az ASUS pedig szeretné meglovagolni a trendet, így 2020-ban több fehér színű terméket is kiad. Mindjárt itt a ROG Strix GeForce RTX 2080 Super White Edition videokártya, amely a gyártó szerint 1440p-ben és 4K-ban is ideális a játékokhoz, ráadásul a második leggyorsabb fogyasztói kategóriás GeForce kártya. Természetesen a valós idejű ray tracing is támogatott, szóval ez a kártya jó ideig szolgálhat a gépben anélkül, hogy a tulajdonosa a lecserélésére érezne késztetést. Na jó, legalábbis addig, amíg meg nem érkeznek az Ampere alapú szörnyetegek.

Hirdetés

Az ASUS újdonsága 1650 MHz-es alap és 1860 MHz-es boostolt órajelen dolgozik, OC módban már 1890 MHz-et is elér. Vagyis igazából egy túlhajtott kártya, fehér borítással és RGB-s fényekkel. Emellett prémium anyagokat használtak, a három ventilátor pedig különleges fejlesztés eredménye, a hűtőfelületek pedig a szokásosnál kétszer nagyobb felületen érintheznek a processzorokkal. 

Árakról egyelőre nem tudni, ahogy megjelenési időről sem, egy porszűrős ház azonban melegen ajánlott lesz mellé. Nagyjából eligazíthat az, hogy az ugyanilyen felépítésű, de hagyományos színvilágú, fehéredés előtti modell 790 dollár környékén figyel a tengerentúli boltokban. Az ASUS egyébként már az idei CES-en jelezte, hogy egy csomó fehér hardverrel készül az idei évre, tehát tessék felkészülni: ha a nagy havazások és az ehhez köthető fehérség el is maradt a mostani télből, pótolhatjuk az érzést egy fehér PC-vel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.