Hirdetés

Látványos lett az ASUS ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti White Edition videokártya



|

Formálisan is bemutatta a teljesen fehérbe öltöztetett ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti White Edition videokártyáját az ASUS.

Hirdetés

Először több fotó jelent meg az ASUS teljesen fehérbe öltözött videokártyájáról, majd a gyártó végül formálisan is bemutatta a ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti White Edition grafikus vezérlőt. 

Hirdetés

A hűtő borítása mellett a hátsó rész és a hűtő alatti szekció is fehér, ahogyan a belső kábelek és a ventilátorok is. 

A hűtőborda maga és a fekete PCB ez alatt teljesen ugyanaz, mint a ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti O11G-ben. Az órajelek viszont változtak. Az 1770 MHz-es GPU Boost érték például a szoftveresen aktivált OC módra vonatkozik. Gyárilag a boost melletti órajel 1740 MHz, de ez is magasabb az O11G 1650 MHz-es értékénél. 

A kártya az energiát egy pár 8-tűs PCIe csatlakozón keresztül kapja, kimenetekből pedig két-két DisplayPort 1.4 és HDMI 2.0b akad a VirtualLink mellett. Korábbi jelentések alapján a kártya vételára 1600 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.