Hirdetés

A Threadripper 3990X-hez készült az ASUS ROG Zenith II Extreme Alpha



|

Még erősebb VRM jellemzi az ASUS legújabb alaplapját, amely kifejezetten az AMD Ryzen Threadripper 3990X HEDT chiphez készült.

Hirdetés

Igaz, hogy minden X399-es alaplap kompatibilis az AMD Ryzen Threadripper 3990X HEDT processzorral, de az ASUS úgy érezte, hogy frissítenie kell a Zenith II szériáját egy Alpha elnevezésű modellel. Ezt még erősebb VRM jellemzi, ezúttal 16-fázisú, de már Power-Stage Infineon TDA21490 használatával. 

Hirdetés

A 70A-es értéket itt már 90A-ra növelték, amire azért is lehet szükség, mert a szóban forgó processzort sok, 128 vagy 256 GB memóriával használják majd a legtöbben. 

Az új alaplap egyéb tekintetben azonos lesz az eredeti modellel: nyolc RAM modult fogad majd be négycsatornás konfigurációban, maximum 4733 MHz-es órajelekkel. PCI-E 4.0 x16 slotból négy lesz rajta, a WiFi 6 mellett 10 Gbps-os Ethernet és OLED-kijelző jellemzi. Olcsó biztosan nem lesz, hiszen az eredeti verzió is 850 dollárba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.