Hirdetés

Kiszivárogtak az ASUS TUF Gaming szériás új alaplapjai



|

A tizedik-generációs Intel Comet Lake processzorokat támogatják majd az LGA 1200-as foglalatú alaplapok.

Hirdetés

Szivárognak az ASUS új alaplapjai, ezúttal Momomo_US szúrta ki a TUF Gaming szériás TUF B365M-PLUS Gaminget, amelynek egy időre felbukkant a termékoldala. Fény derült továbbá a TUF Gaming Z490-PLUS WiFi létezésére is, ami az LGA 1200-as foglalatával a tizedik-generációs Comet Lake-S chipeket kezeli, továbbá 16-fázisú VRM jellemzi. Az alaplap maga egy 8+4-tűs csatlakozóból kapja az energiát, továbbá négy darab DDR4-es modul illeszthető bele, maximum 128 GB kapacitásban és 4600 MHz-es órajelig. 

Hirdetés

SATA III portból hat darab van, a dizájn hozza, amit a szériától megszoktunk, és két alumínium hűtőborda is akad. Túl agresszív RGB-s fények nincsenek, de oldalt azért akadnak RGB-s LED-ek. A részletekre most is figyeltek, még a CMOS akkura is került TUF Gaming logó. 

Az alaplapon van két PCIe 3.0 x16 foglalat, két M.2-es slot, az egyik teljes hűtőbordával. PS/2 csatlakozó, DisplayPort, HDMI, USB 3.2 Gen 2 és Gen 1, USB-C, , WiFi 6, Bluetooth 5.1 és 5-csatornás HD audio mind ráfért az alaplapra, amely a Thunderboltot is támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.