Hirdetés

TUF Gaming szériás routert hozott a játékosoknak az ASUS



|

Természetesen már WiFi 6-képes a májusban megjelenő, gamereknek fejlesztett TUF-AX3000 router.

Hirdetés

Az ASUS bemutatta a legújabb TUF Gaming szériás útválasztóját, a TUF-AX3000-es routert. Ezt kifejezetten játékosoknak fejlesztette a gyártó, és természetesen már támogatja a WiFi 6 szabványt a májusban megjelenő termék. Februárban egyébként egyszer már megmutatta az ASUS, most azonban végre már ténylegesen is érkezik. Kinézetét tekintve egyből ismerős lehet a fekete ház a sárga színű elemekkel, a TUF szériát ugyanis ez a világ jellemzi. 

Hirdetés

A 4 külső antennával rendelkező router processzor egy 3-magos, 1,5 GHz-es Broadcom 6750 chip, 256 MB flash-sel és 512 MB RMA-val. A maximum átviteli értéke 5 GHz-es 2402 Mbps, 2,4 GHz-en 574 Mbps, míg ac és n szabványok mellett 867 és 300 Mbps. 

A négy LAN portot úgy optimalizálták, hogy a konzolokhoz nyújtson remek vezetékes kapcsolatot, a játékok adatcsomagjait helyezi előtérbe a hálózati forgalomban. A 675 grammos router vételára 179 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.