Hirdetés

Áthidalja a Windows és a mobilok közötti szakadékot a Microsoft



|

Hasznos dologgal frissült a Microsoft Launcher, illetve itt a Your Phone app, ami közelebb hozza az okostelefonunkat a Windows 10-hez.

Hirdetés

A Microsoft mobilos stratégiája alapvetően változott meg az elmúlt évek során: a Windows 10 Mobile erőltetése helyett inkább arra koncentrál a cég, hogy minél jobb megoldásokat kínáljon az Android és az iOS platformokon. De hogyan lehet meggyőzni az embereket, hogy használják a Microsoft appjait? Többek között úgy, hogy áthidalja az óriás a windowsos PC-k és az okostelefonok közötti szakadékot. 

Hirdetés

A Microsoft Build fejlesztői konferenciáján éppen ehhez mutattak be egy hasznos eszközt. A Your Phone egy olyan univerzális app, amit az Insider program résztvevői hamarosan telepíthetnek a Windowsra. Ennek használatával PC-ről tudnak majd szöveges üzeneteket írni és küldeni az okostelefonon keresztül. PC-ről lehet majd behúzni a dokumentumokba a mobilos fotókat, továbbá PC-n is megjelennek majd a mobilos értesítések. 

Érkezik továbbá mobilokra is a Timeline funkció a Windowsból. Ez az áprilisi Windows 10-frissítésében van benne, és lehetővé teszi a dokumentumok, weboldalak és más adatok megtekintését, amikkel nemrég foglalkoztunk. Az idővonal természetesen visszafelé átgörgethető. Ezt a funkciót kapta meg a Microsoft Launcher alkalmazása Androidon, továbbá beépül az iPhone és iPad készülékekre szánt Edge böngészőbe is (az iOS ugyanis nem támogatja a külső launchereket). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.