Hirdetés

Átlagos, de energiatakarékos a Philips legújabb monitora



|

27 hüvelykes, 1080p-s, 75 Hz-es IPS-panelt kapott a legújabb Phillips 272B1G monitor.

Hirdetés

Bemutatta a Philips a legújabb monitorát, a 27 hüvelykes, 1080p felbontású IPS-panellel szerelt 272B1G-t. Ezt 4 milliszekundumos (G2G) válaszidő jellemzi, 250 nites fényerővel, 1000:1 kontrasztaránnyal. Az NTSC-t és az sRGB-t 76 és 98 százalékban fedi le, 178 fokos betekintési szögeket kínál tükröződésmentes bevonattal. Mindebből jól kivehető, hogy alapvetően egy igen átlagos monitorról van szó. 

Hirdetés

Az érdekessége igazából az energiatakarékos funkcióiban rejlik, mint a PowerSensor vagy a LightSenser. Előbbi infravörös szenzorral keresi a felhasználót, és ha nincs előtte, lecsökkenti a fényerőt, illetve akár 70 százalékkal a fogyasztást, ezzel növelve az élettartamot. Egy intelligens szenzor pedig a környezeti fényviszonyokhoz mérten állítgatja a fényerőt. 

Így Energy Star 8.0 plecsnit és A++ minősítést érdemelt a monitor, amely egy 0 wattos fizikai kapcsolót is kapott. Ezzel tényleg nullára csökken a fogyasztás kikapcsolt állapotban. A monitorra egyébként HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, DVI-D és VGA is jutott csatlakozók terén, de akad egy pár 2 wattos hangszóró és USB 3.2-es hub is, a magasság pedig 150 milliméterig változtatható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.