Hirdetés

Átszervezések az Intelnél: új kézben a 7 és 5 nm-es fejlesztések



|

Távozik az Inteltől Murthy, a helyét Dr. Ann Kelleher veszi át, ő felel majd a 7 és az 5 nm-es technológiáért.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy nagy a baj az Intelnél. Az, hogy nem tudnak átállni a 7 nm-es gyártástechnológiára, igen komoly következményekkel jár már most, idővel pedig egyre több piaci részesedést veszíthetnek. Az Intel főmérnöke most hosszú idő után távozik a cégtől, augusztus 3-tól már nincs a vállalattal Dr. Venkata (Murthy) Renduchintala, a TSCG részleget pedig öt csapatra osztják fel a jövőben. 

Hirdetés

Murthy helyét Dr. Ann Kelleher veszi át, innentől kezdve ő felel majd a 7 és az 5 nm-es technológiák fejlesztéséért az Intelnél. Mindez igen nagy hatással lehet az Intel működésére, a TSCG ugyanis az az egység, ami a legtöbb fejlesztéssel és dizájnnal kapcsolatos munkát végezte eddig, illetve amelyik a 10 és a 7 nm-es késésekért felelt. 

A szakértők szerint ez az eredménye annak, hogy második alkalommal is beletört a cég bicskája a 7 nm-be, nagy átszervezésekre volt szükség. A kisebb csapatok már csak a saját területükért lesznek felelősek, így a feladatokat is szétosztják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.