Hirdetés

Áttörte a 6 GHz-es DDR4-es határt a G.Skill



|

Elsőként érte el ezt a világrekordot a G.Skill, 6016,8 MHz-et sikerült összehozni.

Hirdetés

A G.Skill folyamatosan dobálja piacra a gyorsabbnál gyorsabb memóriacsomagjait, eközben pedig igyekszik tuningrekordokat is megdönteni. Nemrég sikerült is elérni egy nagy áttörést

Hirdetés

A G.Skill elsőként törte át a DDR4-es világban a 6 GHz-es rekordot, amikor 6016,8 MHz-es órajelen járatta a DDR4-es Trident Z Royal moduljait. A bravúrt a tajvani tuningmester, TopPC hozta össze, egy MSI MPG Z390I GAMING EDGE AC alaplap és egy Intel Core i9-9900K processzor segítségével. 

A korábbi világrekord szintén TopPC és a G.Skill nevéhez fűződött, azt 3 hónapja, a Computexen sikerült felállítani, 5886 MHz volt. Az eredményt a CPU-Z és a HWBot segítségével is hitelesítették. 

A G.Skill és az MSI egyaránt nagy erőfeszítéseket tettek azért, hogy új magasságokba emeljék a memóriasebességeket, és a jövőben is folytatnák az együttműködést ilyen téren. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.