Hirdetés

Augusztus 21-én jönnek a Coffee Lake chipek



|

Az IFA kiállításon is nagy szerephez juthatnak a nyolcadik-generációs Core processzorok.

Hirdetés

Az Intel elárulta, hogy hivatalosan augusztus 21-én startolnak el a nyolcadik-generációs Core processzorok. Ezek már Coffee Lake fedőnév alatt futnak. 

Hirdetés

Összességében ez lesz a negyedik olyan chipgeneráció, amely a 14 nm-es gyártástechnológiára épít. Ennek ellenére a szivárgások alapján érdemes megvárni ezeket a modelleket, ugyanis a megemelt órajelek és a plusz magok miatt a teljesítmény is javul. 

Ez az asztali processzorokra mindenképp igaz, a laptopokba való verziókról egyelőre nem sokat hallottunk. Ami azt illeti, az Intel sem árult el semmit, csak ígéretet tett rá, hogy megmutatja, milyen lenyűgöző rendszereket lehet építeni a nyolcadik-generációs Core CPU-kra. 

Ez minden bizonnyal azt jelenti, hogy az idei IFA kiállításon bőven lesz Coffee Lake-alapú PC. 

Az új processzorok sorát erősíti majd a Core i3-8300, a Core i3-8100 és a Core i3-8350K is, amelyek mind négymagosak, de HyperThreadinget nem kínálnak a legutóbbi szó-beszéd alapján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.