Hirdetés

Az Acer gamerlaptopja is ütős teljesítményt ígér



|

Az Acer Nitro 5 is az Intel új, 6-magos Coffee Lake-H processzorára épít.

Hirdetés

Az Intel Coffee Lake-H processzoraira számos gyártó épített gamerlaptopot. Az ASUS megoldásait már megmutattuk, azonban érdekesnek ígérkezik az Acer Nitro 5 is. 

Hirdetés

Ez a PC 15,6 hüvelykes kijelzőt, NVIDIA grafikát és viszonylag kedvező árat kapott. A májusban érkező Nitro 5 laptopok már 749 dollártól vihetőek. Ezért full HD-s kijelző jár, 6-magos Intel Core i5-8300H processzorral, NVIDIA GeForce GTX 1050 grafikával, 8 GB RAM-mal és egy 1 TB-os merevlemezzel. 

Extra 100 dollárért már GeForce GTX 1050 Ti videokártya jár, a merevlemezt pedig egy 256 GB-os SSD-re cseréli az Acer. 

A maximumot egy 512 GB-os PCIe NVMe SSD jelenti, 32 GB RAM-mal és Core i7+ processzorral. Ez utóbbiból adódik az Optane memória megléte is. A drágább verzióknak egyelőre nincs konkrét vételáruk. 

A Nitro 5-ről nem hiányzik a HDMI 2.0, a gigabites Ethernet, az USB-C portok, a 802.11ac-s WiFi, a Dolby hangrendszer és a HD-s webkamera sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.