Hirdetés

Az Acer is beszállt a windowsos kevert valóságba



|

299 dollárba kerül az Acer Windows Mixed Reality Headset, de egyelőre fejlesztőknek szól.

Hirdetés

Aki nem szeretne 3000 dollárnak megfelelő összeget áldozni egy HoloLens fejlesztői kitre, de szívesen kipróbálná a Windows által kínált kevert valóságot, az immáron hozzájuthat egy olcsóbb headsethez is. 

Hirdetés

Megérkezett az Acer Windows Mixed Reality Headset, méghozzá 299 dolláros vételáron. Ez nagyrészt a virtuális valóságra alapoz, hiszen eleve nem átlátszó a kijelzője. Azonban a fejlesztők számára lehetővé teszi - egyelőre nekik szól a termék -, hogy a virtuális és a kiterjesztett valóság mellett a kevert valóságot is teszteljék a Microsoft API-k segítségével. 

A headset két darab 2,89 hüvelykes, 1440 x 1440-es felbontású LCD-kijelzővel dolgozik, amelyek 90 Hz-es frissítési rátával üzemelnek, és 95 fokos látószöget garantálnak. A headset HDMI 2.0 és USB 3.0 kábelekkel csatlakoztatható számítógépekhez, van rajta jackcsatlakozó is. 

A Microsoft szerint jó ötlet egy Windows 10 alkotói frissítéssel már rendelkező géppel használni, amiben 6-magos Core i7-es vagy Ryzen 7 1700 CPU található, minimum GeForce GTX 980 vagy Radeon RX 480 videokártyával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.