Hirdetés

Az ADATA-nak is összejött az 5000 MHz



|

5000 MHz-es órajelet értek el az ADATA XPG SPECTRIX D41 RGB moduloknál, léghűtéssel.

Hirdetés

Az ADATA is beállt azon gyártók sorába, amelyek sikeresen túlhajtották a DDR4-es memóriájukat (dual-channelben): 5000 MHz-es órajelet sikerült elérni, méghozzá léghűtéssel. A bravúr az XPG SPECTRIX D41 RGB DDR4 modulokkal jött össze. 

Hirdetés

A gyártó a siker kapcsán felhívta a figyelmet arra, hogy mindez az ADATA komoly kutatás-fejlesztési erejének köszönhető, illetve az említett memória nagyszerű teljesítményének. 

Tom Chan, az ADATA Technology igazgatója azt is hozzátette mindehhez, hogy a következő nagy mérföldkövet az jelenti majd a cége számára, hogy mindezt a gamerek és a tuningosok számára hozzáférhetővé tegyék, vagyis mindenki profitálhasson ebből a remek teljesítményből. 

Az 5000 MHz-es órajel ezúttal is Samsung alkatrészekkel sikerült, illetve egy MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC alaplappal, Intel Z370-es lapkakészlettel, valamint Intel XMP 2.0-támogatással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.