Hirdetés

Az Amazon véletlenül leleplezte az AMD Ryzen 5 2600X-et



|

248,93 euróért bukkant fel az óriás oldalán az új processzor, amelynek az alapértelmezett órajele 3,6 GHz.

Hirdetés

A németországi Amazon véletlenül idő előtt kilistázta az AMD közelgő Ryzen 5 2600X processzorát. Az adatok alapján a 6-magos processzor április 19-én válik majd elérhetővé. 

Hirdetés

A chip ára 248,93 euró lesz, ami passzol azokhoz az adatokhoz, amelyek az ebben a hónapban előkerült szivárgásokban szerepeltek. Az Amazon a specifikációk egy részét is közzétette. 

Ezek alapján az új processzor 12 nm-es gyártástechnológiával készül, az alapértelmezett órajele pedig 3,6 GHz lesz. Ez turbó módban egészen 4,25 GHz-re emelkedik. 

Bár az első-generációs Ryzen processzorok közül nem mindhez járt hűtő, az AMD a második-generációs Ryzen processzorok mindegyikéhez ad majd ilyet. A Ryzen 5 2600X mellett egy Wraith Spire hűtő lesz a dobozban. Ez a megoldás RGB-s LED-es gyűrűt kapott, és az alacsony zajszintekre koncentrál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.