Hirdetés

Az AMD nem a bányászatból tartja el magát



|

A tőzsdei árfolyam védelme érdekében megszólalt az AMD: igazából nem is keres olyan sokat a bányászokból.

Hirdetés

Az AMD elérkezettnek látta az időt arra, hogy eloszlassa azokat a tévesnek nevezett információkat, amelyeket nemrég a Susquehanna egyik elemzője adott közre. Christopher Roland alaposan lehúzta az AMD és az NVIDIA célárait és minősítéseit. 

Hirdetés

Az elemző véleménye miatt a befektetők bizalma csökkent volna az AMD részvényei iránt a jövőben, ezért a cég szükségesnek érezte tisztázni, hogy nem is keres olyan sok pénzt a bányászokból. Az elemző szerint az AMD árbevételének 20 százalékát teszi ki a bányászat, az AMD szerint egy számjegyű százalékos arányról van szó. 

Miért az AMD szólalt meg, és nem az NVIDIA? Többek között azért, mert az elemző 20 és 10 százalékos arányokról beszélt, vagyis a tőzsdei pánik eleve jobban érintette az AMD-t. Ezért igyekszik az ügyfeleket és a befektetőket emlékeztetni az AMD arra, hogy bár értékelik az időt és a figyelmet, amit az emberek a blockhain technológiának és a kriptovalutáknak szentelnek, de az AMD szeretné, ha a többi lehetőséget és növekedési területet is szem előtt tartanák. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.