Hirdetés

Az Ampere architektúra követi a Voltát az NVIDIA-nál



|

A 2018-as GTC-n mutatja be az NVIDIA a következő architektúrát.

Hirdetés

Az NVIDIA állítólag eldöntötte, hogy mi jön majd a most soron következő Volta architektúrája után. Ezek alapján az új Ampere GPU-architektúrára számíthatunk. 

Hirdetés

Az Ampere a 2018-as GTC-n (Graphics Technology Conference) mutatkozik majd be. Ahogyan az az utóbbi időben lenni szokott, valószínűleg az architektúra bemutatója lesz az első, technikai prezentációkkal. Ezután valamivel később várhatóak az első valódi termékek, majd ehhez mérten jóval később a fogyasztóknak szánt GeForce termékek. 

Az NVIDIA egyelőre még a Volta architektúrát sem dobta piacra. A jelenlegi Pascal architektúra 18 hónapja van a piacon, ami a fogyasztói videokártyák szektorát illeti. 

Amennyiben az NVIDIA marad a 4-számjegyű elnevezéseknél, akkor a GeForce 10-es szériát a Volta a GeForce 20-as szériával követné, az Ampere pedig a GeForce 30-as sorozattal. 

Azt még nem tudni, hogy az Ampere mitől lesz különleges, de jövő márciusban biztosan kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.