Hirdetés

Az Android felé nyitott a Windows 10



|

A Windows 10 új előzetese az androidos okostelefonokra érkező hívásokat is képes már jelezni.

Hirdetés

Bár most minden az Android O első bétája körül forog, azért érdemes odafigyelni a Windows 10 legújabb előzetesére is, amit a Microsoft az Insiderek számára tett közzé. 

Hirdetés

A 16199-es build egyik nagy érdekessége, hogy amennyiben az androidos okostelefonra telepítve van a Cortana app, akkor a Windows 10 képes jelezni a PC-n (az értesítések között) az okostelefonra érkező bejövő hívásokat. 

A funkció használatához engedélyezni kell az értesítések szinkronizálását, illetve be kell kapcsolni a Cortana eszközök közötti funkcióit. Ezután viszont a Windows 10 azt is megmondja, hogy ki hív minket a mobilon. 

Az új build egyébként az új üzenetekről kitűzőt is meg tud jeleníteni a tálcán, illetve a kitűzött névjegyektől érkező emojikat is láthatjuk, többek között. 

Változott kicsit a Gépház, van új Story Remix app és még több egyéb újdonság is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.