Hirdetés

Az ASRock alaplapok is készen állnak a Raven Ridge processzorokra



|

Megérkeztek a BIOS-frissítések az ASRock AM4 foglalatú alaplapjaihoz:már az új APU-k is támogatottak.

Hirdetés

Közelednek az AMD Raven Ridge APU-i, ami azt jelenti, hogy az alaplapok gyártói sorra adják ki a BIOS-frissítéseket az AM4 foglalattal rendelkező termékeikhez. Ennek hála az alaplapok az új Ryzen APU-kkal is boldogulnak majd. Legutóbb az MSI tette közzé a csomagokat, most az ASRock is kiadta a frissítéseket. 

Hirdetés

Az ASRock mind a 18 darab AM4-es alaplapjához elérhetővé tette az új BIOS-t, attól függetlenül, hogy X370, B250 vagy A320-as lapkakészletre épít a konkrét modell. Ennek hála a Ryzen 3 2200G és a Ryzen 5 2400G APU is támogatást kapott. 

A frissítés a gyártó honlapján keresztül, a konkrét modellek terméklapján keresztül szerezhető be. 

Az AMD ezzel egyszerre véglegesítette azt a címkét, amit az alaplapgyártók rátehetnek a termékek dobozára, ha szeretnék jelezni, hogy a Ryzen 2000 szériás processzorok már gyárilag támogatottak. 

Amin nincs rajta ez a felirat, az nem használható egyből egy új APU-val, csak egy Summit Ridge CPU-val. A BIOS-frissítés után persze CPU-t is lehet majd cserélni. 

A második negyedévben érkező, 400-as szériás lapkakészletű alaplapok a Raven Ridge APU-k mellett a Pinnacle Ridge CPU-kat is támogatják gyárilag, és persze a Summit Ridge modellekkel is boldogulnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.