Hirdetés

Az ASRocknak is van már Radeon VII videokártyája



|

Nem túl nagy meglepetésre az ASRock Radeon VII Phantom Gaming is a referenciadizájnra építkezett.

Hirdetés

Az ASRock viszonylag új szereplőnek számít a videokártyák piacán, de mostanra már több Phantom Gaming szériás grafikus vezérlővel is találkozhattak a piacon a gamerek. Az AMD előző-generációs hardvereire már több érdekes megoldást is épített a gyártó. 

Hirdetés

Most a Sapphire után nem sokkal pedig bemutatta - az elsők között - a saját Radeon VII csúcsteljesítményű videokártyáját. Tudásban természetesen a Radeon RX 580 fölé lesz pozicionálva az újdonság. 

Sajnos az ASRock sem módosított az AMD referenciamegoldásán, így kinézetre és tudásra is ugyanazt kapjuk, mint a Sapphire és az AMD dobozában. Tulajdonképpen csak azt kell eldöntenie a felhasználóknak, hogy melyik gyártó matricáját nézegetik szívesebben. Az ASRock kártyája február 7-én (nem véletlenül) jelenik meg, 699 dolláros áron. 

Az rejtély, hogy mikor jönnek a testre szabott Radeon VII-ek - ha lesznek egyáltalán

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.