Hirdetés

Az ASUS megmutatta, hogy mit tud az Intel Core i9-10900K



|

A Cinebench R15 segítségével villantotta meg a gyártó, hogy milyen teljesítményre képes az új Intel processzor.

Hirdetés

Egy új processzor teljesítményére a megjelenés előtt és a megjelenés után is sokan kíváncsiak, és mostanában különösen nagy kérdés, hogy a fejlesztésekben erősen leragadt Intel mire megy az AMD-vel szemben. Ezért is érdekes, hogy konkrétan mit tud például az Intel Core i9-10900K. 

Hirdetés

Erről ezúttal nem más, mint az ASUS árulkodott, amikor megmutatta a chip teljesítményét a Cinebench R15 segítségével. A mérési eredményekből kiderült, hogy a Core i9-10900K CPU az egymagos és a többmagos teszteken 222, illetve 2645 pontokat szerzett. 

Ez azt jelenti, hogy az új chip többmagos teljesítményben 30 százalékkal előzi meg a Core i9-9900K-t, ami már elég szép fölény. Az összehasonlításban megmutatott AMD Ryzen chip itt annyira nem mérvadó, mert más árkategóriába tartozik - ellenben egy Ryzen 9 3900X ugyanezeken a teszteken 210 és 3150 pontokat szerez, nagyjából ugyanezen az árszinten. Aki mostanában vásárolna, annak egyelőre érdemes lehet kivárnia a további tesztek miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.