Hirdetés

Az Essential olyat tud, amire az Apple képtelen volt



|

Az Apple nem tudta megoldani a titán iPhone-ok gyártását, de az Essential Phone háza tényleg titánból van.

Hirdetés

Nemrég hivatalosan is bemutatkozott az Essential Phone, méghozzá stílusos csomagolásban. A megszokott alumínium házat titán keretre cserélte, kerámia hátlappal, a lehető legerősebb hardverrel, érdekes kijelzővel és mágneses moduláris rendszerrel. 

Hirdetés

A 700 dolláros készülék egy hónapon belül eljut a megrendelőkhöz Amerikában. 

A titán házra pedig érdemes külön is kitérni. A termékfejlesztést vezető Jason Keats szerint olyan technológiákat és gyártási eljárásokat kutattak, amelyeket nem arra terveztek, hogy támogassanak 50 millió készüléket. Az Apple negyedévente jó 50 millió vásárlót kell, hogy kiszolgáljon, de az Essential új márka, ezért nem kell ekkora számokkal dolgozzon. 

Ez pedig azt jelenti, hogy olyan technológiákat is bevethet, amelyek csak kisebb mennyiségeknél jöhetnek szóba. 

Az Essential Phone ezért készülhet titán kerettel, olyan anyagból, amit nagyon nehéz kiönteni és megformálni. Állítólag szó szerint bejárták a világot, mire találtak egy kis német céget, amelyik képes volt megfelelni a vállalat elvárásainak. 

A mérnökök ezután büszkén jelenthették ki, hogy az Apple is akart titán iPhone-t, de nekik nem sikerült - az Essentialnek igen. Az Essential Phone különleges lesz, és olyat kínál, amit egy darabig még egyetlen készülék sem fog. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.