Hirdetés

Az Intel elismerte, hogy kékhalált okozhatnak a javítások



|

A Haswell és a Broadwell processzorokra építő rendszerek indulnak újra a leggyakrabban.

Hirdetés

Brian Krzanich, az Intel ügyvezetője az elmúlt napokban többször hangoztatta, hogy az Intel elkötelezett az átláthatóság mellett, és igyekszik minél teljesebben jelenteni azt, hogy miként halad a Google Project Zero csapata által felfedezett biztonsági rések javításával. 

Hirdetés

Az események folytatásaként most beismerte az Intel, hogy valóban rendszer-újraindulásokat okozhatnak a firmware-frissítések. Az óriás több ügyféltől is kapott ilyen panaszt, és úgy néz ki, hogy a kékhalál a leginkább a Broadwell és a Haswell szériás processzorokra építő rendszereket érinti. Nem csak az adatközpontokat, a normál klienseket is. 

Az Intel az ügyfeleivel együtt dolgozva minél gyorsabban próbálja átlátni, diagnosztizálni és javítani a felmerült hibát. Amennyiben ehhez újabb firmware-t kell kiadni, az a normál csatornákon keresztül válik majd elérhetővé. 

Az otthoni felhasználóknak továbbra is figyelniük kell, hogy milyen frissítések érkeznek a rendszerükhöz és az operációs rendszerhez, és telepíteni a javasolt csomagokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.