Hirdetés

Az LG hamarosan bemutatja 240 Hz-es, hajlított gaming monitorját



|

A vállalat a 2022-es berlini IFA kiállításon fogja a legújabb prémium monitorait leleplezni.

Hirdetés

Szeptember 2-től szeptember 6-ig kerül megrendezésre Berlinben az idei IFA konferencia, ahol a látogatók a legújabb szórakoztatóelektronikai termékeket és innovációkat ismerhetik meg. A rendezvényen természetesen jelen lesz az LG is, amely több új prémium kategóriás monitort is be fog mutatni, köztük a vállalat első 45 hüvelykes, 240 Hz-es UltraGear modelljével.

A monitort kifejezetten a gamer célcsoportnak tervezték, a játékélményt pedig nemcsak a magas felbontás és képfrissítési frekvencia, hanem a 0,1 milliszekundomus válaszidő is támogatja.

Hirdetés

Az LG 45GR95QE UltraGear ívelt OLED kijelzőt kapott, ami 21:9 képarányú és WQHD, vagyis 3440 x 1440 felbontású. 800R görbülettel rendelkezik, támogatja a HDR10 technológiát, a HDMI 2.1 és a DisplayPort 1.4 csatlakozást is.

Az LG új gaming monitora ezeken kívül Picture-by-Picture, Picture-in-Picture, valamint a fényvisszaverődések elnyomására kidolgozott Anti-glare és Low Reflection technológiákkal is rendelkezik, a keret nélküli kialakításnak köszönhetően pedig teljes terjedelmében a játékoké a főszerep.

Az IFA konferencián kerül bemutatásra a CES 2022 innovációs díjjal kitüntetett LG UltraFine Display Ergo AI monitor. A 31,5 hüvelykes 32UQ890 modell támogatja a 4K felbontást, az IPS-kijelző 95%-os DCI-P3 színlefedettséget biztosít.

Mindkét monitor megtekinthető lesz az IFA kiállításon, a termékek elérhetőségét illetően pedig később ad meg dátumot a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.