Hirdetés

Az MSI is készül TRX40-es alaplappal



|

Kiderült továbbá, hogy a lapkakészlet nem lesz kompatibilis az első- és második-generációs Threadripper processzorokkal.

Hirdetés

Az MSI az új Ryzen 3000-es platformhoz készül a Creator TRX40-es alaplapjával, amit a csúcskategóriás Threadripper HEDT processzorok mellé szán. Ez utóbbiak akár 32-magos kivitelben is elérhetőek lesznek. 

Hirdetés

A mostani szivárgás nem sokkal azután került elő, hogy kiderült, a Gigabyte is fejleszt TRX40-es alaplapokat. 

Az új Threadripper platformot a TRX40, TRX80 és WRX80 lapkakészletekkel szolgálja majd ki az AMD, ebből a fogyasztói piacon az első kettő kerül forgalomba. A TRX40-nél a négycsatornás memóriatámogatás is megoldott lesz. 

Az MSI a véletlen élesített promóciós oldalát mostanra törölte egyébként, de többet eleve nem tudtunk meg az új alaplapjáról. 

Más források ellenben kiderítették, hogy a TRX40-es lapkakészletű alaplapokkal nem lesznek használhatóak az első- és második-generációs Threadripper chipek. A harmadik-generációs Threadripper HEDT CPU-k pedig az X399-es lapkakészleteket nem támogatják majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.