Hirdetés

Az MSI új laptopjai is Intel Comet Lake CPU-val támadnak



|

Az MSI Modern 14 a tartalomgyártókhoz szól, a jóval drágább MSI Prestige 14 pedig már a prémium kategóriában indul.

Hirdetés

Az Intel azt ígéri, hogy több mint 90 új laptop árasztja el hamarosan a piacot, amelyekben már a tizedik-generációs Core processzorok, a Comet Lake chipek kaptak helyet. Az MSI-nak is van pár újdonsága ezekre építve

Hirdetés

Az egyik az MSI Modern 14, ami egy viszonylag kedvező árú laptop tartalomgyártók számára. 749 dollártól indul a 14 hüvelykes, könnyű és lapos gép árazása, ezért belépőszinten Core i5-10210U CPU, 1080p-s kijelző, 8 GB RAM és 512 GB-os PCIe NVMe SSD jár. A GeForce MX 250-es grafika már csak a 899 dolláros konfigurációba fért be, de még többért akár Core i7-es CPU és 32 GB RAM is kérhető. 

Az akku 50 Wh-s, akad USB-C port, USB 3.2 port, HDMI, jackcsatlakozó és SD-kártyaolvasó, valamint ujjlenyomat-olvasó, háttérvilágított billentyűzet és alumínium egybeház. A 720p-s webkamera sajnos a képernyő alá került. 

Az MSI Prestige 14 már a prémium vonalat erősíti, 6-magos CPU, 4K-s panel és GeForce GTX 1650 Max-Q grafika is kérhető bele. A két Thunderbolt 3 porttal rendelkező laptop 1399 dollártól indul, 14 órás üzemidőt kínál, maximum 16 GB RAM-mal és 512 GB-os SSD-vel. A Prestige 15 hasonló laptop, de nagyobb kijelző és akkumulátor fért bele, ráadásul már 64 GB RAM-ot és 1 TB-os tárhelyet is kezel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.