Hirdetés

Az MWC-n jönnek az új Huawei MediaPad M5 táblagépek



|

8 és 10 hüvelykes kijelzővel érkeznek a Huawei újdonságai, amelyeket egy Bluetooth-hangszóró kísér majd.

Hirdetés

Hamarosan elkezdődik az idei MWC, ennek megfelelően egyre több szivárgásra számíthatunk. Bár a Huawei új csúcsmobiljai csak a rendezvény után mutatkoznak be, azért a kínai gyártónak is akad meglepetése. Például néhány új MediaPad táblagép. 

Hirdetés

Korábban kiszivárgott a MediaPad M5 egy renderelt fotója, most pedig további információk érkeztek. A Huawei MediaPad M5 8 például 4 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel rendelkezik majd, és Európában 380 euróért lesz kapható. 

A valamivel nagyobb MediaPad M5 10 eközben 420 euróba kerül majd. Lesz egy MediaPad M5 10 Pro verzió is, amelyben a 4 GB RAM mellé már 64 GB tárhely kerül. Ez LTE-támogatást is kap, de már 520 euróba kerül. 

Az új tableteket a Huawei egy Bluetooth-hangszóróval kíséri, amely SoundStone névre hallgat. Ez természetesen mindegyik MediaPad M5 modellel kompatibilis lesz - ugyanakkor külön, 40 euróért kell majd megvásárolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.