Hirdetés

Az NVIDIA már nem árulja közvetlenül a GeForce RTX 3080 és 3090 Founders Editiont



|

Európában jelenleg nincs hivatalos forgalmazója ezeknek a videokártyáknak, de Amerikában sem kínálja már ezeket közvetlenül az NVIDIA.

Hirdetés

Többé nincs lehetőség az NVIDIA-tól közvetlenül vásárolni a GeForce RTX 3080 és az RTX 3090 Founders Edition verzióiból, feltehetően készletproblémák miatt. Amerikában a forgalmazást a Best Buy folytatja, Európában jelenleg nincs hivatalos forgalmazója ezeknek a kártyáknak. Ez nem túl jó hír, hiszen a túl nagy kereslet miatt egy ideje szinte lehetetlen szerezni ezekből a grafikus vezérlőkből, és az online kereskedőkkel is sok volt a baj, valamint divat lett a készletek felvásárlása és aukciós oldalakon való továbbértékesítése emelt áron. 

Hirdetés

Az NVIDIA állítólag tisztában van az online boltjának problémáival, dolgozik a megoldáson, de egyelőre csak a partnerein keresztül forgalmazza a fentebb említett kártyákat, és jelen esetben ez a Best Buyt jelenti. 

Az NVIDIA jelenleg is értékeli az európai helyzetet, de érdekes adalék, hogy amerikai források szerint a Best Buynál is nullán állnak a készletek. Az NVIDIA szerint idén már nem javul a helyzet

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.