Hirdetés

Az Nvidia vajon mit kezdett el felvezetni ezzel a rövid teaserrel?



|

Elképzelhető, hogy a videónak köze lehet az GeForce RTX 30 Ampere szériához.

Hirdetés

Nagy az esély rá, hogy ősz elején az Nvidia leleplezi az újgenerációs GeForce GTX 30-as szériájú videokártyáit, amelyek az Ampere archiktetúrára épülnek, de ezt egyelőre még csak pletykaként érdemes kezelni. Ám a vállalat nemrég közzétett egy rövidke teasert, ami lehet, hogy a közelgő bejelentést hivatott felvezetni.

Hirdetés

Megjelent az Nvidia Twitter-oldalán az alább látható videó, amiből nem sok konkrétum derült ki, de azt sugallja, hogy valami nagy dolog bejelentésére készülhet a cég.

Elég sok pletyka napvilágot látott már egyébként a GeForce GTX 30-as szériájú GPU-król, de sajnos a hivatalos bejelentés még nem történt meg. Sokan számítanak arra, hogy szeptember 9-én végre bemutatkoznak az új hardverek, és egyesek szerint szeptember 17-én már meg is jelenhetnek, így kifejezetten örömteli volna, ha az Nvidia végre eloszlatná a kételyeket egy hivatalos bemutatóval.

Szerintetek mire utalhat a teaser?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.