Hirdetés

Az Xbox One javára dolgozik a Linksys gamereknek szánt routere



|

A Killer processzorra építő WRT32XB minden tekintetben a konzolt részesíti előnyben.

Hirdetés

A 2018-as CES-ről a Linksys sem hiányzik, ráadásul egy olyan routert is magával vitt a kiállításra, amelyet kifejezetten gamereknek fejlesztett ki. 

Hirdetés

WRT32XB-ről van szó, amely bár hasonlít egy korábbi modellre, ez kifejezetten az Xbox One mellé készült. A Rivet Networks Killer WLAN processzora dolgozik benne, és a firmware-t is a Microsoft konzoljához optimalizálták. 

Az új modell finomhangolásainak hála az Xbox One sávszélesség és minden egyéb tekintetében előnyben részesül a hálózaton. Az útválasztó látja, ha az Xbox One forgalmat generál (vagyis ha játszunk rajta), és automatikusan alkalmazza a QoS-szabályokat azért, hogy prioritást adjon a konzolnak. 

A 802.11ac-s (2x2 dual-MIMO-s) router gigabites Ethernet portokkal és USB 3.0 portokkal is rendelkezik. Februártól, 300 dollárért kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.