Hirdetés

B365-ös alaplapokkal újít az ASRock



|

A CES-en is láthatóak voltak az ASRock legújabb, Intel B365-ös lapkakészletre építő alaplapjai.

Hirdetés

Az ASRock új termékekkel indította az új évet, hiszen már a 2019-es CES-re elvitte a legújabb alaplapjait, amelyeken nemrég formálisan is bemutatott. Ezek mindegyike a mainstream piacot célozza, és az Intel B365-ös lapkakészletére épít. 

Hirdetés

Az újdonságok funkciókban és kinézetben is sokat fejlődtek. Összesen öt eltérő modell van, köztük a Mini-ITX-es, a PRO széria és a legújabb Phantom Gaming modell. 

Az ASRock egyik extrája, hogy a B365 Phantom Gaming 4 alaplapon két M.2-es hűtőbordát is kínál, vagyis a villámgyors SSD-k használatával nem lesz gond. 

A Phantom Gaming és PRO modellek ráadásul RGB-s világításban sem utolsóak. Testre szabható Polychrome SYNC RGB LED-es világítást ad a gyártó, ráadásul RGB-s csíkok is csatlakoztathatóak közvetlenül az alaplaphoz, a beállítások pedig a mellékelt programmal szinkronizálhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.