Hirdetés

Bajba kerülhet a Gigabyte a kipukkant kriptolufi miatt



|

A negyedik negyedévben akár veszteséges is lehet a Gigabyte, miután véget ért a kriptoőrület.

Hirdetés

Nemrég pukkant ki a kriptolufi, ami értelemszerűen nem csak a tőzsdét és a bányászokat, de a videokártyák, alaplapok, tápegységek gyártóit is komolyan érinti. Sok nagy céghez hasonlóan a Gigabyte is komolyan alapozott a bányászőrületre. 

Hirdetés

Az őrült keresletet könnyű volt kiszolgálnia, hiszen a Gigabyte az AMD és az NVIDIA partnergyártója is, vagyis a teljes piacot képes volt lefedni. 

A Digitimes szerint egy ideje a piaci megfigyelők is tudják, hogy hatalmas készletek halmozódtak fel a Gigabyte grafikus vezérlőiből. További aggodalomra adnak okot az NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti legutóbbi gyártási gondjai. A szakértők szerint mindezek miatt a negyedik negyedévben már veszteséges lehet a Gigabyte. 

Ami azt illeti, a cég működése már a harmadik negyedévben is veszteséges volt, azonban maga a cég végül nyereséges lett a működéstől független bevételek miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.