Hirdetés

Bányászalaplapokat villantott a BIOSTAR



|

Exkluzív megoldásként ethOS-támogatást kínálnak az alaplapok, vagyis a bootolás után egyből lehet bányászni.

Hirdetés

A BIOSTAR bemutatta a legújabb alaplapjait, amelyeket kifejezetten bányászoknak kínál, ráadásul exkluzív megoldásként ethOS-támogatással. Ez a legegyszerűbb módja a bányászatnak. 

Hirdetés

A 64-bites Linux-rendszert ugyanis bányászatra optimalizálták, nem kell hozzá drivereket telepíteni, rendszert konfigurálni vagy szoftvert fordítani. A bootolás után gyakorlatilag lehet is bányászni, mindegy, hogy Ethereum, Zcash vagy Monero a végcél. 

Az újdonságok az előző-generációs B85-ös és H81-es Intel lapkakészletekre építenek, ugyanakkor hosszabb távon és komoly használat mellett is nagy stabilitást ígér a BIOSTAR. Egy alaplap a chipsettől függően 6 vagy 12 videokártyát támogat. A teljes szektort a BIOSTAR TB250-BTC PRO, BIOSTAR TB250-BTC+, BIOSTAR TB250-BTC, BIOSTAR TB85 és BIOSTAR H81A modellek fedik le. 

A gyártó még egy táblázatot is mellékelt, amely a legjobb konfigurációkat, a költségeket és a megtérülést mutatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.