Hirdetés

Bányászat elleni védelemmel újít az Opera



|

Az Opera 50 RC böngésző már beépített védelmet kínál a webes bányászat ellen.

Hirdetés

Az Opera legújabb, RC verziós böngészője immáron beépített módon kínál webes bányászat elleni védelmet - aki ilyet futtat, annak elvileg egy oldal sem bányászik majd kriptovalutát a gépével. 

Hirdetés

Az Opera igen sokoldalú megoldása rengeteg hasznos funkciót tartogat, azonban a Firefox és a Chrome böngészőkkel szemben nem sok esélye van a piacon. 

A webes bányászat elleni védelem NoCoin névre hallgat, és kiegészíti az integrált AdBlocker-védelmet. A kiterjesztett listájának hála kiiktatja az olyan bányászscripteket, amelyek kiaknáznák a gépünk számítási teljesítményét. 

Az új funkció a beállításokban engedélyezhető, a reklámblokkolónál, az ajánlott szűrőknél. Ezután a mechanizmus hasonló módon blokkolja a bányászatra kihegyezett scripteket, mint a normál reklámokat. 

Érdekesség, hogy egyes beépülők szintén garantálnak már hasonló védelmet, és 2018 elején a Chrome is saját, gyári reklámblokkolót kap. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.