Hirdetés

Bányászok, figyelem: Warren Buffett szerint nagyon rossz vége lesz a kriptovalutás őrületnek



|

Bitcoin- és ethereum-sikerek ide vagy oda, a neves befektető szerint mindegyik kriptovaluta csúnya véget ér majd.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban újra és újra felülmúlta a korábbi lelkesedést (és árfolyamot) a kriptovalutás őrület, mostanra gyakorlatilag naponta hallunk furcsa történeteket és olyan jelentéseket, amelyek újabb digitális pénzekről szólnak. 

Hirdetés

A bitcoin és az ethereum meneteléséről állandóan hallunk, de eközben az elmúlt hónapokban még a dogecoin árfolyama is nevetségesen nagy emelkedésnek indult, és megérkezett a Kodaknak hála a KodakCoin is. Igen, ilyen is van már. 

Nem mindenki ugrana azonban fejest ebbe a világba, többek között a legendás befektető, Warren Buffett sem. A CNBC-nek legutóbb arról beszélt, hogy szerinte a kriptovalutákba befektető embereket hamarosan kijózanítóan durva pofon éri. 

Buffett elmondta, hogy a kriptovalutákat általánosságban nézve majdnem kizárólagos magabiztossággal tudja kijelenteni, hogy mind rossz véget ér majd. Azt még nem tudja, hogy mikor és hogyan következik ez be. 

Hozzátette azt is, hogy éppen elég bajba keveredik az olyan dolgokkal kapcsolatban is, amiket úgy gondolja, hogy ismer - olyasvalamivel pedig nem szeretne foglalkozni, amiről keveset tud. Abban ennek ellenére biztos, hogy az őrület rossz véget ér. Buffett már 2014-ben is azt mondta a befektetőknek, hogy ez az egész egy délibáb, és maradjanak tőle távol. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.