Hirdetés

Belépőszinten villoghatnak az AMD Dali APU-k



|

A jelentések szerint Raven Ridge-alapokon jönnek majd az AMD Dali APU-i.

Hirdetés

A Phoronix nemrég egy olyan javítást fedezett fel az egyik linuxos driverben, ami megerősíti, hogy az AMD a Renoir mellett egy másik APU-sorozattal is készül jövőre. 

Hirdetés

Míg a Renoir az asztali és a mobilos piacot célozza, addig a második széria egy belépőszint lehet, alapvetően laptopok számára. Ezt képviselik majd a Dali APU-k. 

A leírás szerint a Dali APU-k Raven Ridge-alapokon nyugszanak majd, így nem valószínű, hogy Zen 2-es mikroarchitektúrát használna majd az AMD. Az AMD APU-k ráadásul még nem álltak át az új, 7 nm-es technológiára. A Renoir szinte biztosan vált majd, és remélhetőleg a Dali is. 

Ez utóbbinál azonban valószínű, hogy Zen 2 helyett Zen+ magokra számíthatunk - és remélhetőleg nem csak átnevezi a Picasso szériát a gyártó, hanem új szériát tesz le az asztalra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.