Hirdetés

Bemutatkozott a GoPro Hero 11 és Hero 11 mini



|

Gyönyörű videókat lőhetünk az apró kamerákkal.

Hirdetés

Továbbra is az akciókamerák piacának egyik legfontosabb szereplője a GoPro, mely ma mutatta be újdonságait, a GoPro Hero 11-et és a Hero 11 minit. A két kamera tudása megegyezik, de utóbbi, mint azt a neve finoman sugallja, kisebb, így nincsenek rajta LCD kijelzők, a vezérlést a Quik app segítségével intézhetjük.

A külső dizájn nem változott, de az eszköz tudásban felülmúlja elődjét. Az 1/1.9"-es kameraszenzor 27 MP-es felbontással bír, 10-bites színekkel rögzít, 5.3K-s felbontással vehetünk fel 60 fps-es videókat, vagy 4K-ban 120 fps-eseket.

Hirdetés

Az új funkciók egyike a FullFrame mód, amivel 8:7-es arányú tartalmakat gyárthatunk, míg a HyperView móddal a hagyományos 16:9-es képarányt kapjuk. Megjelentek új, kifejezetten rossz fényviszonyok között való használatra javasolt rögzítési módok, a HyperSmooth szoftveres stabilizátora pedig még hatékonyabbá vált. Aki vízben használná, 10 méterig gond nélkül merülhet vele.

A dobozban már eleve az Enduro akkumulátor szerepel egy hordtáska, ragasztós tartók, rögzítő csat, egy 32 GB-os SanDisk Extreme SD kártya és egy USB-C kábel mellett.

A GoPro Hero 11 Black már rendelhető, 549,99 euróba kerül GoPro előfizetés nélkül és 499,98 euróba előfizetéssel, a Hero 11 Mini pedig október 25-étől lesz elérhető, így annak egyelőre euróban csak a 349,98-as, előfizetéssel érvényes ára ismert (dollárban egyébként nem előfizetőknek 399,99 adó nélkül). Létezik egy tartalomgyártóknak szánt teljes pack, a Creator Edition, ami 659,98 vagy 779,99 euróért lehet a miénk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.