Hirdetés

Bemutatkozott az ASUS első 27”-os OLED gamer monitora



|

A januári CES-en meg is fogdoshatjuk majd a hardvert, amit nemcsak a kompetitív játékosok fognak imádni.

Hirdetés

Augusztus végén a gamescomon mi is szemügyre vettük Kölnben az ASUS 42"-os OLED monitorát, amivel az új LG C2-nek próbált konkurenciát állítani a gyártó. Bár a hatalmas hűtőborda, a DisplayPort csatlakozó és egyéb újdonságok valóban hasznos extrának bizonyultak, az ASUS szörnyének induló ára több mint duplája volt az ugyanekkora C2-nek, ami kifogta a szelet a Swift OLED PG42UQ vitorlájából.

Az ASUS-nál azonban látják a potenciált az OLED technológiában, így januárban érkezhet is az első, immár kompetitív játékosoknak szánt monitor. A PG27AQDM néven érkező hardver az ASUS első 27"-os OLED panelje lesz, 1440p-s felbontással és 240 Hz-es képfrissítéssel.

Hirdetés

A válaszidőt egyelőre nem ismerjük, de miután az LG UltraGear OLED panelje 0,03 ms-re volt képes, valószínűleg az ASUS gépszörnye is jóval gyorsabb lesz a tradicionális IPS vagy VA panelektől.


A monitor dizájnja a ROG vonalat követi, ezúttal is egy háromlábú piros-szürke talpon áll a kijelző, a kávák viszont hajszálvékonyak, hála az OLED panel sajátosságainak. Az árat egyelőre nem ismerjük, de a januári CES-en minden részletre fény derül majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.