Hirdetés

Bemutatkozott az Intel grafikus parancsközpontja



|

Az Intel Xe előszele az új Intel Graphics Command Center, ami egyelőre csak az integrált Intel grafikára koncentrál.

Hirdetés

Az Intel bemutatta az új Graphics Command Center alkalmazását, amelynek így már a kinézetét és a kezelőfelületét is ismerjük. Ebben látható, hogy milyen grafikus vezérlőhubot szeretne a jövőben használni az Intel. 

Hirdetés

A dizájn egységes, illetve egységesen kék, és egyelőre igen egyszerű, letisztult. A haladó funkciók majd akkor érkeznek meg bele, amikor a küszöbén leszünk a dedikált Intel videokártyák megjelenésének, vagyis ez az alkalmazás az Intel Xe előszele. Az Intel nagy erőkkel vetette bele magát a grafikus vezérlők piacába, de egyelőre meglehetősen minimalista köntösben szolgálja csak ki az integrált grafikus megoldásait. 

Az Intel egy korai hozzáférési programot is bejelentett, így aki szeretne részt venni a fejlesztésekben, az már el is érheti az új appot a Microsoft App Store-ján keresztül (Windowsra). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.