Hirdetés

Bemutatkoztak az EVGA SuperNOVA G5 tápegységek



|

80 PLUS Gold minősítést szereztek az EVGA legújabb moduláris tápegységei.

Hirdetés

Az EVGA a SuperNOVA G5 sorozattal bővítette a kifejezetten hatékony tápegységeinek a kínálatát. A SuperNOVA G5 PSU-k mindegyike 80 PLUS Gold minősítést szerzett. 

Hirdetés

Ezzel a szériával az EVGA a G3 sorozatot váltja le, és minden tekintetben megfelel a legújabb szabványoknak. A tápok mindegyike teljes mértékben moduláris, illetve ultracsendes, 135 milliméteres ventilátorral rendelkezik. 

A teljesítményre és a csendes működésre egyaránt kihegyezett PSU-k EVGA ECO módban is tudnak működni, a nagyobb ventilátorok pedig értelemszerűen jobb működést garantálnak, mint a G3 szériánál bevetett kisebb légkavarók. 

A teljesen moduláris tápoknál csak azt a kábelt kell használni, amire valóban szükség van, így a 91 százalékos hatásfokkal dolgozó tápegységek igazából a légáramlást is segítenek javítani a gépházban. 

Az EVGA 10 év garanciát vállal az új modellekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.