Hirdetés

Bemutatkoztak az FSP Hydro G Pro tápegységei



|

850 és 1000 wattos kiadásban érhetőek el a teljesen moduláris, Eco módban is használható tápok.

Hirdetés

Az FSP újabb tápegységekkel jelentkezett a piacon. Két új modellről van szó, amelyek a Hydro G Pro széria keretében debütáltak. Az új tápok teljesen modulárisak, a kábelek pedig a szokásosnál is könnyebben kezelhetőek. 

Hirdetés

A tápegységek biztonságáról az IEC62368 plecsni is tanúskodik, a tápok mérete az elődszériához képest kompaktabb lett, illetve van kapcsolható Eco mód is a zajtalanabb működéshez (30 százalékos terhelés alatt a ventilátor nem kapcsol be). 

A 850 és 1000 wattos kiadásokban létező Hydro G Pro tápegységek lapos kábelei egyébként nem csak könnyen kezelhetőek, de a légáramlást sem zavarják különösebben a gépházban.

A táp alkatrészeit egy speciális bevonat védi a portól, párától és egyebektől, aminek hála 95 százalékos páratartalom mellett is tökéletesen üzemel a PSU. A hűtést pedig egy speciális hőpad segíti alul, ami lényegében a tápegység házát egy hűtőbordává alakítja. A 80Plus Gold minősítés pedig arról árulkodik, hogy kisebb hőterheléssel és energiaveszteséggel számolhatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.