Hirdetés

Beszáll a videokártyák piacára az ASRock



|

A hírek szerint a gyártó kifejezetten az AMD Radeon grafikus vezérlőkre akar koncentrálni.

Hirdetés

A Digitimes értesülései szerint az ASRock hamarosan beszáll a videokártyák piacára. A gyártót állítólag lenyűgözte a GPU-kra építő bányászőrület, ami a kriptovaluták népszerűségét az egekbe repítette. 

Hirdetés

Éppen ezért olyan videokártya-kínálat megalkotását fontolgatja a cég, amely alapvetően AMD Radeon GPU-kra építkezne. Ezek általánosságban sokkal hatékonyabbak a kriptovaluták bányászatában. 

Mindez arra utal, hogy az ASRock videokártyákat kifejezetten bányászok számára terveznék, és egyáltalán nem a gamereknek. Mint minden más gyártó, valószínűleg az ASRock is referenciamodellekkel kezdene, majd később egyedi verziókat dobna piacra. 

Az ASRock az utóbbi időben Intel és AMD platformon egyaránt sikereket ért el a csúcskategóriás alaplapok mezőnyében, illetve az olcsó alaplapjai is népszerűek. Ipari PC-komponensek, szerverekbe szánt alaplapok és fogyasztóknak szánt hálózati eszközök gyártásában is otthon van a vállalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.