Hirdetés

A Biostar szerint elkészültek az AMD B550-es alaplapok



|

A cég egyik ügyvezetője maga árulta el, hogy az AMB B550-es lapkakészletére építő alaplapok igazából készen állnak a megjelenésre.

Hirdetés

A dél-koreai Brainbox a legutóbbi interjúja során a Biostar termékmenedzserével, Vicky Wanggal beszélgetett. Ő több érdekes információt is elárult a közelgő AMD és Intel lapkakészletekre építő alaplapokkal kapcsolatban. 

Hirdetés

A Biostar jövőbeli termékeiről azt mondta, hogy AMD és Intel lapkakészletekre egyaránt építenek majd. A nagyon várt AMD B550-es lapkakészletre is kitért: az erre alapozó alaplapok igazából már készen vannak. 

Azt sajnos nem mondta meg Wang, hogy ezek az alaplapok mikor jelenhetnek meg. A Digitimes még júniusban beszélt arról, hogy a gyártók ebben a negyedévben kapják majd meg a B550-es lapkakészletet, és 2019 végén vagy 2020 elején jöhetnek az ilyen alaplapok. 

Szintén jövőre várhatóak az Intel 400-as szériás lapkakészletére alapozó alaplapok. Wang hármat is említett. A pletykák szerint a Z490 a csúcskategóriát szolgálja ki, míg a B460 középszinten, a H410 pedig a belépőkategóriában lehet siker. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.