Hirdetés

Bírja majd az ütéseket a Samsung Galaxy Tab Active 2



|

Úgy néz ki, hogy hamarosan érkezik az androidos Samsung Galaxy Tab Active 2 táblagép.

Hirdetés

A Samsung ütésálló eszközeinek egyike a Galaxy Tab Active táblagép, amelynek minden jel szerint hamarosan megérkezik az utódja. Egy friss jelentés szerint a Samsung már dolgozik a Galaxy Tab Active 2-n, ami az IFA kiállításon mutatkozhat be. 

Hirdetés

Az első modell három éve jelent meg a piacon, így azt is mondhatnánk, hogy a Samsung újjáéleszti az ütésálló tábláit. Az új modell Európában és Latin-Amerikában jelenik majd meg elsőként. 

Elvileg két kiadás lesz belőle: a Samsung SM-T390 és az SM-T395. Az első csak WiFi-vel képes működni, a második LTE-képes változat. A táblagépek a belépőkategóriában indulnak majd, de természetesen por- és vízállóak lesznek. 

A specifikációkról egyelőre más hír nincs, ahogyan a várható vételárakról sem tudni még semmit. Minden bizonnyal a következő hetekben újabb érdekességek derülnek majd ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.