Hirdetés

Bitang akkumulátorral érkezik a Nubia Red Magic 8 Pro



|

Holnap debütál a telefon, amire a hivatalos kommunikációban sorozatként hivatkozik a gyártó, így várhatóan több kialakítással is találkozunk majd.

Hirdetés

A Huawei mellett a ZTE a másik nagy kínai gyártó, amit komoly kereskedelmi szankciókkal sújtottak az Egyesült Államokban, ebből adódóan elsősorban az ázsiai piacokat próbálja meg dominálni a vállalat. A cég égisze alá tartozó Nubia brand legújabb modellje a holnap debütáló Red Magic 8 Pro lesz, amire a hivatalos kommunikációban immár szériaként hivatkoznak, így egészen biztos, hogy a kínai piacon több különböző model is a boltokba kerül.

Hirdetés

A TENAA adatbázisa szerint két modell is létezik a Nubia Red Magic 8 Próból: az egyik 5000 mAh-s akkumulátorral, míg a másik 6000 mAh-s akksival érkezik. Előbbi megkapta a 165 W-os gyorstöltési tanúsítványt is.

Utóbbi lesz az eddigi legnagyobb akkumulátorral szerelt Red Magic okostelefon, a gyorstöltéssel kapcsolatos pontos adatokra azonban egyelőre várnunk kell. Azt szintén homály fedi, hogy a névadáson változtatnak-e, megkapja-e a nagyobb modell a "Supreme" vagy "Ultimate" jelzőt. Egyéb hardveres különbségről egyelőre nem tudunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.