Hirdetés

Bivalyerős lesz az ASUS ROG Phone 3



|

A jackcsatlakozót fel kellett áldozni, de sok egyéb tekintetben nem kötött kompromisszumot az ASUS.

Hirdetés

A Lenovo után az ASUS is bemutatta, milyen okostelefonnal készül idén elcsábítani a gamereket. Az ASUS ROG Phone 3 külsőre visszafogottabb, belül viszont erős komponensek rejlenek, amiktől a készülék tényleg kiérdemli a "gamer" jelzőt.

Hirdetés

Az eszköz magját egy Snapdragon 865 Plus adja, de került bele egy Adreno 650 GPU, akár 16 GB RAM, akár 512 GB UFS 3.1 ROM tárhely, valamint egy 6000 mAh-s akkumulátor is. A 3,5-es jack csatlakozó nem fért bele, mert kellett a hely az 5G-s modemnek, de a dobozban található Aero Active 3 külső hűtőt csatlakoztatva ezt a portot is visszakapjuk. A 6,59"-es kijelző 144Hz-es, HDR-es, AMOLED, 1 ms-os válaszidővel, az oldalsó érintőfelületek pedig négy ravaszgombot váltanak ki. 

Az elsődleges kamera egy 64MP-es lencséből, egy 13 MP-es ulraszélesből, és egy 5 MP-es makróból áll, elől pedig egy 24 MP-es szenzor kapott helyet. Ennek köszönhetően 8K UHD-ban 30 fps-sel rögzíthetünk videót, 4K UHD-ban akár 60 fps-sel is. A bemutató fontosabb pillanatai az alábbi videóban láthatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.