Hirdetés

Bivalyerős Samsung chipek közelítenek



|

A három új Exynos SoC a Galaxy Note 8, a Galaxy S9 és az új A7 készülékeket szolgálja majd ki.

Hirdetés

A Galaxy S8-ban lévő Exynos 8895 már az Exynos 9-es széria tagja, a számozás ellenére is. Hamarosan azonban jöhetnek az igazi Exynos 9-es lapkák, ami azt illeti, három új Samsung chipről is érkezett információ. 

Hirdetés

Az Exynos 9610 például ugyanúgy a 10 nm-es gyártástechnológiával készül, négy Cortex-A73-as és négy Cortex-A53-as maggal, továbbá egy Mali-G71 grafikus maggal. Valószínűleg ez lesz az Exynos 8895 frissített kiadása, továbbfejlesztett 10 nm-es technológiával, magasabb órajelekkel és erősebb GPU-val. És jó eséllyel ez az SoC kap helyet a Galaxy Note 8-ban is. 

Az Exynos 7885 eközben 14 nm-es chip lesz, két A73-as és négy A53-as maggal, Mali-G71-es grafikával. Ez a 2018-as Galaxy A7-ben jelenik meg elvileg. 

Az Exynos 9610 eközben nem kerül be a Galaxy S9-be, a jövőre érkező csúcsmodell már az Exynos 9810-re épít. Erről egyelőre semmit sem tudni, de a pletykákat figyelembe véve már 7 nm-es chipről lehet szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.