Hirdetés

Brutál módon alacsony lett az ID-Cooling új processzorhűtője



|

Az alacsony profillal rendelkező IS-50X a lapos kialakítása ellenére akár a 130 wattos chipekkel is boldogul.

Hirdetés

Az ID-Cooling bemutatta az IS-50X elnevezésű, alacsony profillal rendelkező processzorhűtőjét. Bár durván lapos kialakítást kapott, ennek ellenére akár a 130 wattos chipekkel is megbirkózik, pedig csak 75 milliméter magas. 

Hirdetés

A hűtőegység egy C-típusú hűtőbordát kapott, amibe öt darab, egyenként 6 milliméter vastag, nikkelezett réz hőcső kapcsolódik be, amelyek a CPU-val közvetlen kapcsolatban vannak a talpnál. Az alumínium lamellák a bordában nem egyformán szélesek, ennek az oka pedig az, hogy a gyártó azt akarta, hogy az alaplapon a memória és a CPU VRM területei szabadon hozzáférhetőek legyenek. 

A hűtőborda szellőztetéséről egy 15 milliméter vastag, 120 milliméter átmérőjű, PWM-vezérelt ventilátor gondoskodik, ami percenként 600-at vagy maximum 1600-at tud forogni, 53,6 CFM levegőt szállítva, 13,8-30,2 dBA zaj mellett. 

A 122 x 120 x 75 milliméteres hűtő 385 grammos, LGA115x, AM4, AM3(+) és FM2(+) foglalatokat támogat. Ára sajnos még nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.